perjantai 6. heinäkuuta 2012

Kesäkuun loppuneita osa 3

Taas pienen tauon jälkeen kirjoittelen viime kuun loput loppuneet ja yhteenvetoa :) Eipä silti vielä kovin pitkällä olla heinäkuuta!


Lush after 8.30 hierontapala. Tuoksu oli aivan ihana minttusuklaa! Valitettavasti käyttömukavuus ei ollut parhain mahdollinen tuon suttaavan suklaan takia. No, jos nopeaa rusketusta kaipaa niin ehkä sitten :D Mutta tuo vaalea osa oli ihanaa, ois voinut olla pelkästään sitä. Tämäkin taitaa silti olla jo lopetettu tapaus.


Samba heat hajuvesi. Tämä pullo on joku älyttömän vanha, eikä tuoksukaan varmasti ollut enää alkuperäinen. Käytin vessatuoksuna pois.


Avon senses waterfall nestesaippua. Ihanan raikas tuoksu tässä, ja värikin oli kiva. Ulkonäöllisesti jees nestesaippuaksi.


 
Avon senses lagoon & waterbabe suihkugeelit. Lagoon oli kivan raikas mut aika perus suihkugeeliä. Waterbabe oli mielestäni hieman miehinen ja laitoinkin sen käsisaippuaksi.


 Lush stepping stone jalkakuorinta näyte. Tuoksu oli kivan raikas ja värikin pirteän vihreä, mutta itse tuotteen ideaa en kyllä täysin tajunnut. Luulin että tätä pitää hieroa kokonaisena jalkoihin, mutta tämä mureni palasiksi tosi helposti.. Eli murensin sitten tätä ja käytin kosteisiin jalkoihin tahnamaisena kuorintana. Kuorimisteho oli ihan jees, itse toivoisin jalkoihin ehkä hieman karkeampaa.

2 kommenttia:

  1. Pitäis varmaan mun kans käyttää pois tuo After 8:30 :). Nyt kesäajallehan tuo suklaa-osio ois hyvä, kun koivet ovat kuin raa'alla kanalla ;D.
    Yhteenvetoa mielenkiinnolla odottaen :) !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, siitä pikarusketusta.. ja paremmalla tuoksulla kuin muut itseruskettavat hehe ;D yhteenvetoa tulee, kunhan saan vielä läjän loppuneita esiteltyä.. eli hyvältä näyttää ;)

      Poista