sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Kesäkuun loppuneita osa 4

Vielä viimeiset loppuneet!


Lush vanishing cream kasvovoide. Tässä tuoksu oli aika laventelinen, mun nenään ihan hyvä :) Voidetta käytin ensin ihan aamuin illoin, mutta roakuurin alettua tämä siirtyi vain päiväkäyttöön. Eli aika kevyttä voidetta oli, ja imeytyi suhteellisen nopsaan. Tykkäsin!


 Schwarzkopf silhouette hiuslakka värjätyille hiuksille. Hieman kärsinyt jo laukussa matkaillessa, korkkikin joutunut jonnekin.. :D Ihan kiva peruslakka. Ja ihanan pinkki tietysti ;)

 Sally hansen nailgrowth miracle kynsilakka. Tämän käytin loppuun, mutta oli jo aika pahasti paksuuntunut.. Mutta alkuvaiheessa toimi muistaakseni ihan hyvin, kyseessä väritön hoitolakka, joka jätti suojaavan kerroksen kynnen pinnalle. En nyt silti tiedä, auttoiko tämä varsinaisesti kynsiäni kasvamaan :D


 Farmasi berries käsi & vartalovoide. Kivan kevyt kosteusvoide, makealla vaikkakin hieman teollisella marjatuoksulla. Muistaakseni oli euron hintainen, joten siihen nähden käypää tavaraa.


 Cutrin choozism hiuslakka. Jeeee jättipullo hiuslakkaa loppui! :D tämä oli muistaakseni 750ml. Mutta oikein kivaa hiuslakkaa oli, huomasin tarttuvani tähän useammin kuin muihin. Eli tykkäsin ja piti tukan hyvin paikoillaan. Voisin ostaa siis lisääkin :)

2 kommenttia:

  1. Hiuslakkaa ainakin kulunut ;D.
    Varmasti toki olleet jo vajaita, mutta aina se on yhtä kivaa, kun jotain hiusjuttuja loppuu! Ne kun tuntuvat kestävän ja riittävän ikuisesti :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä :D varsinkin hiuslakoista noita isoja purkkeja koitan käyttää ni on superi fiilis ku saa sellasen loppumaan ;D Tigin tweenin loppumista odottelen seuraavaksi... :D

      Poista