keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Taas niitä tulee lisää!

Purkkeja nimittäin! Ja pitäisi vähentää... No, ehkä pari tarpeellista tapausta sentään löytyy :D


Max factor lasting performance meikkivoide. Meikkivoidetta lisää varastoihin ettei pääse loppumaan.


Yves rocherin tilaus tuli.. Vasemmalta hydra specific kosteuttava päivävoide ja hydra vegetal kosteuttava kasvovoide, jotka ovat oikeastaan tarpeellisia. Sillä mun kasvotuotteiden varasto on pahasti hupenemassa ja kosteutusta tarvitaan. Plaisirs nature oliivi käsivoide ei nyt ole ehkä maailman tarpeellisin mutta kun tuo pumppupullo.. Pure calmille kasvovesi ja hydra specific puhdistusvaahto kuuluvat tuohon tarpeelliset kasvotuotteet sarjaan.


Tilaajalahjoina tulivat hellävarainen silmämeikin poistoaine ja 360 ripsiväri, joita en välttämättä olisi tarvinnut. Mango & passion ja ananas & kookos hajuvesistä nyt puhumattakaan. Mutta kun, limited edition, seli seli ja varmasti ihania tuoksuja ja ja....


Avonin tilauksen pariin, planet spa sarjan oliiviöljy & appelsiinikukka vartalovoi ja thailand lotus flower vartalovoide olivat sen verran hyvässä tarjouksessa että halusin näitä testailla kuivalle iholleni.


Avon care intensive moisture käsivoide on pelastus kuiville käsilleni ja foot works minttu & aloe jalkasuihke tuli tilaajalahjana.


Wieliczka laventeli jalkasuolan sain Puolassa käyneeltä ystävältäni.

Taas tuli plussaa.. Mutta kerkeehän tässä vielä vähän kuluttamaan purkkeja ;)

2 kommenttia:

  1. Eihän tuo edes paha ollut :D. Mullahan oli enemmänkin nuita Yveksen tuotteita :D.
    Mutta vielä on tosiaan muutama päivä aikaa kuluttaa purkkeja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no ei paha nuo tilaukset yksittäin, mut kun kaikki laskee yhteen niin kusessa täs taas ollaan, hehee ;D pakko kyl yrittää taas tähä välii jotain piänimuatosta ostoslakkoa :D

      Poista