maanantai 25. kesäkuuta 2012

Kesäkuun loppuneita osa 2

Ja loppuneilla tuotteilla jatketaan.. No, seuraavassa postauksessa ollaankin sitten plussan puolella ;D


Maybelline watershine huulikiilto sävy crystal rocks. Kiva huulikiilto, oli aika kevyt ja kuultava. Sopiva siis arkikäyttöön. Yritin ottaa tuota säännöstelijää pois niin se tippui tuonne pohjalle, siksi näyttää et siel on vielä paljon tavaraa :D




Lush the joy of jelly. Todistusaineistona tyhjä purkki ;) ja myös kuva miltä näytti vielä kokonaisena :D Tämä tuoksui aluksi tosi voimakkaalta, mutta laimeni onneksi käytössä ja tykästyin tähän. En oikeen osaa kuvailla tuoksua mitenkään, suhteellisen erikoinen tapaus siis. Tämän valmistus on kylläkin jo lopetettu, mutta en silti jää kaipaamaan kun on muitakin valikoimissa :)


Lush tea tree water kasvovesi. Oon tätä yhden purkin jo muistaakseni käyttänyt. Ihan hyvää kasvovetta siis, ja pidin tuosta suihkeesta. Vanulapun kautta tätä silti käytin :D Tuoksui laimeasti nimensä mukaisesti tea treelle.


Sunsilk fresh and flowing shampoo. Tämä ei oikeastaan ole loppunut, sillä siirsin tämän ulkosaunaan koiran pesushampooksi ja muiden käyttöön :D Mutta pois tämä on varastoista, joten kyllä tämä miinusten listalle laitetaan :)


Lush retread hoitoaine näyte. Mun pitkään tukkaan ei tästä paljoa riittänyt, joten vaikea mitään erityisempää sanoa. Voisin kyllä näille Lushin hiustenhoitotuotteille antaa mahiksen kunhan vain saisin omaa varastoa pienennettyä :)

2 kommenttia:

  1. Onpa jännän näköinen ollu tuo jelly :O :D.
    Ja kaikki tosiaan lasketaan miinukseksi, jotka siirtyy pois asunnon kaapeista/hyllyiltä ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu se oli aika kivan värinen kyllä :D no nii lasketaa, ainoo vaa et meinasin jo unohtaa tuon kuvata ku vein sinne saunaan.. todennäkösesti meinaa sinne se sit jää, enkä rupee roudailee takas kaappii :D

      Poista