maanantai 28. toukokuuta 2012

Sinivioletit kynnet

Jos nyt vihdoin uskallan kynsikuviakin julkaista kun oon saanu noita pidemmiksi kasvatettua :) Olen silti todella aloittelija kynsien lakkauksessa, kun melkeen koko elämäni olen omistanut lyhyet kynnet, kiitos itsepintaisen pureskelun ja nyppimisen :D Joten olkaa armollisia, tiedän etteivät nämä mitään mestariteoksia tule olemaan ;)

 
Nämä kynnet olivat todella vaikea kuvata, sillä luonnossa näyttivät enemmän violeteilta ja näissä kuvissa enemmän sinisiltä..






Pikkurillissä oli nätti perhonen ;) Ja pikkurillien kynnet mulla kasvaa näköjään pisimmiks, muut meinaa lohkeilla liianki helpolla :/

Tässä käytetyt lakat, laitoin pohjalle kaks kerrosta classics metallic sarjan sinistä ja päälle yhden violetin kerroksen avonin arabian glow lakalla :) Tuli kyllä tosi nätit ja moniulotteiset kynnet, vaikken niitä kuviin saanutkaan vangittua. Pitää enempi kokeilla eri lakkojen yhdistelmiä :)

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. On kyllä, varsinki yhessä käytettynä :) harmi vaan etten sävyjen loistoa saanut vangittua kuviin :( mutta saa edes jotain käsitystä :)

      Poista