torstai 10. toukokuuta 2012

Huhtikuun ostoksia

Loppuneiden vastapainoksi taas vähän täydennystä kaappeihin.. Niin kuin mä tarttisin.. No, itseasiassa tarttin kyllä jotain ;)


Sokoksessa kävin shoppailemassa, ja mukaani tarttuikin hieman kosmetiikkaa.. :D Vasemmalla nuo kaksi suihkugeeliä, siis MITKÄ TUOKSUT!!! <3 Joo, eli tykkäsin paljonpaljon ja oli pakko saada vaikka suihkugeelejä onkin vino pino kaapissa :D Tuo punainen tuoksuu nimensä mukaisesti aivan marjoille, äitini kommentoi karpalolonkeroksi xD Ja vihreä on pirtsakan raikas ja samalla makea lime.. Aivan herkku! Ja siitä piti saada vartalovoikin sitten. Yksinäinen fruttini nökötti hyllyllä, joten tietty sekin pääsi ostoskoriini... ;) Ja ainoa tarpeellinen ostos olikin No7 kosteuttava naamio, jota kuivuva naamani tällä hetkellä rukoilee :D


Sitten "tylsempiin" tarpeellisiin tuotteisiin :D Siis onhan paljon kivempaa ostaa turhia suihkugeelejä ja vartalovoiteita kuin tarpeellista dödöä ja meikkivoidetta.. :D Vasemmalta kynsilakanpoistoainetta, silmämeikinpoistoainetta, dödöä, puuteria ja meikkivoide. Kaikki nuo on täällä blogissa ennenkin nähty :)

Kyllä taas tuli plussia.. Muttei niin pahasti, kai...? :D Seuraavaks vielä parit loppuneet kuitenkin esiteltävänä!

2 kommenttia:

  1. Tuo No7 naamio on itseäkin himottanu siitä lähtien, kun Ostolakossa-Virve sitä hehkutti :D.
    Ja hitsi että nuo I love-tuotteet ja Fruttini himottaisi myös... Onneksi täällä ei ole kaupoissa nuita fruttineita ainakaan näkynyt, se olisi menoa muuten :D.
    Mä veikkaan, että miinuksille pääset kuitenkin tässä kuussa :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tuo naamio on nyt mun iholle pelastus, kun kuivuu.. Ennen ois ollu aika turha ku ei oo normaalisti kuiva iho :) mutta jos iho kaipaa kosteutusta ni suosittelen lämpimästi! Ite jätin iha yön yli ni aamulla oli superkosteutettu iho :)

      Nuo muut herkut on aika nameja kanssa joo ;D eli suosittelen niitäkin.... ;) kyl mä tossa huhtikuussa pääsin kai miinuksille, varma en oo tästä kuusta kun liikaa houkutuksia... :D

      Poista