sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Huhtikuun loppuneita osa 3

Viimeisten loppuneiden kimppuun viime kuun osalta.. Jos pian päästäs jo reaaliaikaan :) Toivossa on hyvä elää.. :D


Seche vite pikakuivattaja. Eka kynsilakanpikakuivattaja joka mulla on ollu, ja en kyllä pärjää enää ilman tätä! Kuivattaa lakan nopsaan, ja saa pinnan kiiltäväks ja sileäks pidentäen lakan kestoa. Loistavaa :)


Suihkugeelejäkin loppui kaksin kappalein. Vasemmalla dermosilin lime suihkugeeli, jonka tuoksusta pidin paljon. Ihanan pirtsakka lime, ja koostumuskin oli paksun geelimäistä ja riittoisaa. Oikealla policen caribbean suihkugeeli, jonka tuoksusta en taas pitänyt, ja tämä päätyikin käsisaippuaksi.


Sally hansen kynsilakan poistoaine loppui, ja tätä samaa ostinkin lisää. Eli ihan käypää tavaraa :)


Max factor lasting performance meikkivoide x 2. Tätä näkyy blogissa mennen tullen, joten empä keksi mitään sanottavaa. Lemppari tällä hetkellä. Ja näitä loppui siis kaksi, mutta ei, en ole kuukaudessa kuluttanut molempia. Teen aina niin että kun meikkivoide loppuu niin leikkaan sen kahtia sillä sisällä on yleensä yllättävän paljon meikkivoidetta vielä jäljellä. Ennempää, kuten yleensäkin, siirsin loppuneen purkin sivuun, kun en jaksanut heti leikellä auki :D Ja nyt sitten käytin kahden jämät peräkkäin loppuun.

Sitten vielä huhtikuun saldoon ja päästään tähän kuukauteen kiinni! Jes! ;) Kunhan sitte pysyiskin tahti päällä.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti