maanantai 7. toukokuuta 2012

Huhtikuun loppuneita osa 2

Avon naturals luumu & vanilja suihkugeeli. Aivan herkullisen makea tuoksu, eli mun makuun kyllä :) Koostumus aika perus suihkugeeliä. Valitettavasti tämä sarja oli tosi vähän aikaa vaan myynnissä, mutta suihke tästä on mulla vielä kaapissa.


Dermosil kasvopesu. Tämäkin on varmasti näkynyt blogissa useampaankin kertaan :D Pesee hyvin meikit ja puhdistaa ihon, eikä ainakaan mun ihoa kuivata.


Tigi bed head superstar hoitoaine. Tuoksu ei ollut niin voimakas mitä odotin, sellainen hieman esanssinen mansikka, ihan hyvä muttei mun lemppari kuitenkaan :) Itse hoitsikka oli ihan kivan paksua, muttei superhoitavaa, tuuheuttava kun on.. En huomannu kovin tuuheuttavaa vaikutusta, mut en kyl oo minkään hoitsikan kans :D


Tigi bed head superstar shampoo. Samaa sarjaa kuin ylempi, tuoksu siis sama. Pesi tukan hyvin puhtaaks, vaahtos paljon ja hyvä shampoo siis. Ehkä luokittelisin nää paremmaks kuin keskiarvo, mut ei huipulle kavuta kuitenkaan.. ;)


Yves rocher pure laque huulikiilto sävy nature de peau. Tämä huulikiilto on jo aika kauan ollut käytössä.. Tämä on tosi hohtavan pinnan jättävä kiilto, eli tykkäsin käyttää enempi "spesiaali"tilanteissa :) Pidin kyllä tästä, mutta kokeilunhaluni takia en välttämättä ostaisi uudelleen.. Enkä tiedä onko tätä enää edes myynnissä :D

4 kommenttia:

  1. Avonin suihkareissa on ihania tuoksumaailmoja.Tykkään kun saippuat tuoksuvat oikein kunnolla ja näistä sitä tuoksua saa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, suurimmaks osaks on hyviä tuoksuja, muutamat sillon tällön kohoo lemppareiks :)

      Poista
  2. Tuo luumu-vanilja on kyllä yksi herkuimpia, mitä Avonilla on ollut...
    Itsellä on onneksi vielä koko setti (sg, emulsio ja suihke) koskematon <3
    Taasko sulla on huulikiilto loppu :D. Sä tosiaan tehokäytät niitä! Onnittelut!!
    Itse tehokäytän töissä yhtä huulipunaa, hyvältä alkaa näyttää sen osalta :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on kyl ihana tuoksu :D mä jo käytin voiteen ja sgeelin.. ;) hehee taas.... :D no mut tuotaki olin jo paljo ennen käyttäny, et ei paljoo ollu siin enää kiiltoo :) kyl sullaki ne alkaa vähenee ;)

      Poista