sunnuntai 26. elokuuta 2012

Elokuun ekat

Taas aloitellaan loppuneita pikkasen myöhäisessä aikataulussa, mutta noh elokuun puolella kuitenkin vielä hetki ollaan niin väliäkös tuolla.. ;)


I love... lemons & limes vartalovoide. Ahh mikä tuoksu <3 Raikas, makea.. Makea lime? :D Vaikea kuvailla, mutta mä tykkäsin tästä. Ja tosi paksua ja kosteuttavaa voidettakin oli. Ei valittamista, muuta kuin että loppui liian nopeaan. Tai no en tiedä pitäisikö siitä valittaa näillä voidevarastoilla.. ;)


 Avon viva chic vartalosuihke. Tykkäsin tuoksusta, mutta tätä suihkuttaessa aluksi oli aika voimakas alkoholin haju ennenkuin tuoksu asettui. Siitä miinusta, mutta ihan kiva tämä oli. Tykkään silti enemmän perus suihkutettavista hajuvesistä kuin tällaisista spray malleista.

 
 Tigi bed head dumb blonde tween hoitoaine. Kuvasin tämän ennenkuin leikkasin auki, pohjalla on vielä jämät, mutta ne nyt on nopsaan käytetty. Mutta siis eka iso tigi puteli käytetty! :D Jee! Ja saman sarjan shampoo loppuu myös pian. Eikä pilata iloa sillä että mulla näitä isoja tigejä on vielä kaapit pullollaan.. 

Itse hoitoaine oli mielestäni perushyvää tavaraa, toimi mun tukkaan ihan hyvin. Olisin silti odottanut enemmän hoitavuutta kun kerran vaurioituneille hiuksille on suunnattu. Tuoksu oli ihan kiva makea ananas. Mulla on kyllä vielä yks tällänen iso purkki kaapissa odottelemassa, joten ehkä siitä sitten saan enemmän asiaa irti.. Tai sitten en :D


Simple pleasures strawberry cream hand & body lotion. Voide oli tuoksultaan aika äklömakea mansikka, kuten arvata saattaa. :) Tämä imeytyi nopsaan, ja olikin kevyt voide. Erityistä plussaa pumppupullosta! En silti usko että tulee tarvetta ostaa uudelleen, herkullisesta kuvasta huolimatta.


 
Avon care intensive moisture käsivoide. Tämä on tooodella paksua käsivoidetta, kuten varmasti nimestäkin voi päätellä. :D Oli kyllä tosi tervetullut käsivoide näin roaccutan kuurin aikaan, kun iho kuivuu niin paljon. Tällä pärjäilin tosi hyvin kun yöksi laitoin, ei paljoa oo tarvinnu käsiä päivisin rasvailla. Mutta tosiaan itse suosin vain yökäytössä, kun on niin paksua voidetta. Suosittelen kuiville käsille, tuoksukin oli sellainen perusneutraali. :) Mulla toinen purtilo nyt käytössä..

2 kommenttia:

  1. Oi sä onnekas, kun sait ton Tigin käytettyä!!! Itsekin sitä päivää odottelen ;D.
    Ja samoin tuo Simple pleasures-emulsio, oot ollut ahkera!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu onnea noiden varastojen kanssa tarvitaankin.. ;D mut kyl noita purkkeja on tässä käytettykin :D kyllä säkin ne saat vielä loppumaan, uskon sinuun! ;)

      Poista