keskiviikko 8. elokuuta 2012

Loput heinäkuulta

Noniiin nyt sitten esittelyyn loputkin purnukat heinäkuulta :) Päästään reaaliaikaan.. Taas edes hetkeksi :D


Yves rocher hellävarainen silmämeikinpoistoaine. Tämä ei ole vedenkestävälle meikille, joten ei poista vahvempaa silmämeikkiä kunnolla. Oon tätä koittanut käytellä pois kulmien värjäyksen yhteydessä ja myös jos on ollut vain kevyempi meikki.. En kyllä ostaisi uudelleen, mut näitä on vielä parit kaapissa niin pitää koittaa käyttää pois jotenkin :D


I love... mango & papaya suihkugeeli. Tuoksultaan tämä oli aikas herkku, kuten nimestä varmasti voi jo päätellä. Olisi saanut vaahdota ja tuoksua hieman enemmän, mutta annettakoon se nyt anteeksi.


Baylis & harding wild rose & raspberry leaf suihkugeeli. Samaa sarjaa edellisen postauksen voiteen kanssa, en tyksinyt tuoksusta joten meni käsisaippuaksi.


Sitten muutamat jutut on tullut lisää kaappeihin.. Vaikka yritänkin parhaani mukaan olla mitään ostamatta!

Triple dry anti-perspirant roll-on. Tämä oli oikeastaan tarpeellinen ostos, sillä tuntuu ettei normidödöt meinaa pitää näillä kesähelteillä. Jos tämä apteekkitavara toimis paremmin.


Golden rose kynsilakka sävyt 40 & 51. Nämä pienet ja suloiset kynsilakat ostin Seppälästä kun olivat alessa.. Suurin piirtein 60 sentin luokkaa muistaakseni oli kappale joten suuria rahallisia panostuksia en näihin laittanut :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti